Problemen met de opslagknop in de Pocket Chrome-extensie oplossen

We hebben meldingen ontvangen dat de Save to Pocket-extensie voor Google Chrome niet reageert als er op de knop wordt geklikt. Hiernaast melden sommige gebruikers dat ze vastlopen bij het aanmelden in de extensie. Als dit bij u ook gebeurt, lees dan dit artikel voor mogelijke oplossingen.

Uw browser herstarten

Het herstarten van uw browser kan veel gebruikelijke problemen oplossen, inclusief niet-werkende extensies. Klik op een Mac op de appnaam (Chrome) in de menubalk en klik op Chrome afsluiten. Klik in Windows met uw rechtermuisknop op de Chrome-app in de taakbalk en klik op Venster sluiten. Klik op de X in uw Chrome-browservenster of sluit het vanuit de taakbalk van uw computer, open daarna Chrome opnieuw en probeer nogmaals een koppeling naar Pocket op te slaan.

Bijwerken naar de nieuwste versie van Chrome

Het gebruik van een verouderde versie van een browser kan prestatieproblemen veroorzaken. Lees hoe u Chrome kunt bijwerken als u niet precies weet hoe u dat moet doen.

Uw extensies controleren

Als u andere extensies hebt geïnstalleerd, is het mogelijk dat er een conflicteert met Pocket. Bezoek chrome://extensions om al uw geïnstalleerde extensies te bekijken. Probeer uw extensies uit te schakelen en ze één voor één weer in te schakelen om te bekijken of Pocket niet opslaat wanneer een andere extensie is ingeschakeld.

Afmelden en weer aanmelden bij de Save to Pocket-extensie

Open de instellingenpagina voor Save to Pocket door met uw rechtermuisknop op de Pocket-knop te klikken en vervolgens Opties te selecteren, en meld u daarna af. Klik weer op de Pocket-knop om een pagina op te slaan, en meld u aan wanneer daar om wordt gevraagd. Bekijk of uw pagina wordt opgeslagen nadat u weer bent aangemeld.

De optie voor websitetoegang controleren

Klik met uw rechtermuisknop op de Pocket-knop, zoek naar de optie voor Websitetoegang met de titel ‘dit kan websitegegevens lezen en wijzigen’ en zorg ervoor dat ‘Op alle websites’ is geselecteerd. Als dit niet was geselecteerd, wijzig dan deze optie en probeer opnieuw op te slaan.

Toestaan in Incognito

Zelfs als u geen Incognitomodus gebruikt, klik met uw rechtermuisknop op de Pocket-knop, selecteer Opties, en klik vervolgens om Save to Pocket toe te staan in Incognitomodus. Probeer opnieuw op te slaan.

De extensie herinstalleren

Open uw extensiespagina in uw webbrowser en verwijder Save to Pocket, bezoek vervolgens de Pocket-installatiepagina in de Chrome Web Store om de extensie opnieuw te installeren.

Handmatig opslaan naar Pocket

Als geen van de oplossingen in dit artikel voor u werkt, kunt u direct naar Pocket opslaan door de toevoegknop op de Pocket-website te gebruiken. We waarderen uw reactie terwijl we werken aan het oplossen van activeringsproblemen met de opslagknop met onze Chrome-extensie.