Privénavigatie in Firefox OS

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Deze functie is beschikbaar in versies 2.2 en hoger. Voor het vinden van uw versienummer, zie Wat is mijn versie van Firefox OS?

In privévensters kunt u webpagina’s bezoeken of zoekopdrachten uitvoeren zonder dat uw gegevens bewaard blijven. Deze functie is bijzonder handig als u uw apparaat met anderen moet delen.

Waarschuwing: privévensters maken u niet anoniem op het internet. Uw internetprovider, werkgever (bijvoorbeeld bij het gebruik van wifi van uw werkgever) of de websites zelf kunnen nog steeds bijhouden welke pagina’s u bezoekt.

Een privévenster openen

1. Open de Firefox-browser op uw apparaat.
  2. Tik op de knop Nieuw privévenster onder uw topwebsites.
  3. Het masker geeft aan dat u zich in een privévenster bevindt:

private browsing mask fxos

Een koppeling openen in een privévenster

1. Houd uw vinger op de koppeling die u wilt openen.
  2. Kies Openen in nieuw privévenster vanuit het menu dat verschijnt.

context menu private window 2.2
Privémodus afsluiten: sluit het privévenster en selecteer het standaard Firefox-venster om verder te navigeren.

Een privévenster sluiten

1. Tik op de menuknop private window menu fxos in de rechterbovenhoek van de browser.
  2. Tik op Vensters tonen en tik op de X van de tabbladen die u wilt sluiten.

Een privévenster openen

1. Open de Firefox-app en tik daarna op de menuknop fxos browser menu 2.5 in de rechterbovenhoek.
  2. Tik op Nieuw privévenster.
  3. Het masker geeft aan dat u zich in een privévenster bevindt:

private browsing mask fxos

Een koppeling openen in een privévenster

1. Houd uw vinger op de koppeling die u wilt openen.
  2. Kies Openen in nieuw privévenster vanuit het menu dat verschijnt.

context menu private window 2.2
Privénavigatie afsluiten: sluit het privévenster en selecteer het standaard Firefox-venster om verder te navigeren.

Alle koppelingen openen in privévensters

1. Open de app Instellingen.
  2. Scroll omlaag naar Privacy & beveiliging en tik op Browserprivacy.
  3. Tik op de schakelaar naast Privénavigatie om alle koppelingen in privévensters te openen. (Een blauwe fos enabled betekent dat dit is geactiveerd.)
  4. Sluit de app Instellingen om uw wijzigingen op te slaan.

Een privévenster sluiten

1. Tik op de tabbladknop tab button fxos 2.5 in de rechterbovenhoek van de browser om een lijst van open privétabbladen te zien.
  2. Tik op Vensters tonen en tik op de X van de tabbladen die u wilt sluiten.