Privémodus in Firefox Reality

Noot: de ondersteuning door Mozilla voor Firefox Reality is beëindigd. Lees voor meer info Einde ondersteuning voor Firefox Reality.

Zet de Privémodus in Firefox aan om te browsen zonder uw geschiedenis, wachtwoorden, bladwijzers of cookies op te slaan. Dit wordt aanbevolen als u een headset deelt.

De Privémodus inschakelen:

1. Open Firefox Reality.
  2. Selecteer het masker voor Privémodus in het mini-systeemvak aan de onderkant van het scherm.
    reality private mask v1
  3. Zodra het masker paars wordt en de detailpagina van Privénavigatie wordt geopend, kunt u browsen.
    private mode page reality v1
  4. Selecteer de X aan de bovenkant van het scherm of klik nogmaals op het maskerpictogram om weer normaal te browsen.