Prestatiegegevens naar Mozilla verzenden

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 43827
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Telemetry is een optionele functie van Firefox OS die niet-persoonlijke gegevens meet, zoals geheugengebruik, prestaties van apps, en functiegebruik. Deze gegevens worden op dagelijkse basis naar Mozilla verzonden en helpen ons bugs te herkennen en prestaties te verbeteren.

Zie ons privacybeleid (en) voor meer informatie over welke gegevens worden verzameld en hoe deze worden gebruikt.

Hoe zet ik Telemetry aan of uit?

1. Tik op settings icon om de app Instellingen te openen.
  2. Tik op de knop B2G OS verbeteren. Het instellingenvenster verschijnt.

Telemetry Firefox OS

3. Tik op de knop Prestatiegegevens verzenden om Telemetry aan of uit te zetten.
    activate icon geeft aan dat Telemetry is ingeschakeld.