Prestatie-instellingen van Firefox

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 142236
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie
Dit is alleen van toepassing op Firefox versie 55 en hoger.

Om u de snelste en meest betrouwbare ervaring te bieden, gebruikt Firefox automatisch instellingen die het beste met uw computer werken. U kunt deze instellingen altijd wijzigen in uw optiesvoorkeuren van Firefox door het vakje naast Aanbevolen prestatie-instellingen gebruiken uit te vinken en het volgende te wijzigen:

• Hardwareversnelling gebruiken wanneer beschikbaar: hierdoor kan Firefox uw grafische kaart gebruiken (wanneer beschikbaar) in plaats van de hoofdsoftware van uw computer voor het weergeven van grafisch intensieve toepassingen, zoals video’s of webspellen. Dit maakt bronnen op uw computer vrij, zodat andere toepassingen, zoals Firefox, sneller kunnen worden uitgevoerd.
  • Limiet van inhoudsprocessen: Firefox kan elk tabblad in een apart proces uitvoeren, zodat elk ervan beter presteert. Het gebruik van te veel tabbladen kan uw computer echter vertragen, en daarmee Firefox. Het aanbevolen maximum is vier, maar u kunt er tot 7 instellen.