Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor iOS

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 150034
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Firefox kan wachtwoord opslaan, zodat u deze niet telkens hoeft in te voeren. Ook kunt u uw opgeslagen wachtwoorden bekijken, bewerken of verwijderen.

Aanmeldingsgegevens opslaan

1. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op de schakelaar naast Aanmeldingen opslaan om dit aan te zetten switchonios.

Telkens wanneer u zich bij een webpagina aanmeldt, zal Firefox u vragen of u uw gebruikersnaam en wachtwoord wilt opslaan:

save passwords ios

Opgeslagen aanmeldingen beheren

1. Tik aan de onderkant van het scherm op de menuknop (het menu bevindt zich rechtsboven als u een iPad gebruikt):
    Firefox iOS menu bar

2. Tik op Instellingen in het menupaneel.
  3. Tik op Aanmeldingen.
  4. U ziet een lijst van al uw opgeslagen aanmeldingen.
  5. Tik op de aanmeldingsgegevens die u wilt wijzigen om de details over de aanmelding te zien.
  6. Tik in de rechterbovenhoek op Bewerken om uw aanmeldingsgegevens te wijzigen, of op Verwijderen om deze te verwijderen.
Tips:
  • Om uw opgeslagen wachtwoord zichtbaar te maken, houdt u uw vinger op het wachtwoordveld om het menu zichtbaar te maken.
  • Houd uw vinger op het websiteveld om een menu zichtbaar te maken en tik op Kopiëren om de koppeling te kopiëren, of op Openen & invullen om de website te openen en u aan te melden.