Een nieuw tabblad openen in Firefox Focus voor Android

Firefox Focus maakt het surfen op en wisselen tussen verschillende webpagina’s makkelijker; open daarvoor meerdere tabbladen. U kunt uw open tabbladen eenvoudig bekijken als u er aan toe bent. Als u klaar bent met uw sessie, kunt u met één tik op een knop uw sessie wissen.

Een koppeling openen in een nieuw tabblad

1. Houd uw vinger op een koppeling op een webpagina om een menu zichtbaar te maken.
  2. Tik op Koppeling openen in nieuw tabblad.
    open in a new tab focus android
  3. De pagina wordt in een nieuw tabblad geopend, en er verschijnt een getal om aan te geven hoeveel tabbladen u hebt geopend.
    tab number focus android 7

Uw open tabbladen bekijken

1. Een getal rechts onderaan geeft aan hoeveel tabbladen u hebt geopend.
    tab number focus android 7
  2. Tik op dat getal om een lijst van open tabbladen zichtbaar te maken.
    tab list focus android 7
  3. Tik op de pagina die u wilt bezoeken, of kies Navigatiegeschiedenis wissen om uw sessie te beëindigen en te wissen.