Opgeslagen wachtwoorden beheren in Firefox voor Android

Met Firefox kunt u opgeslagen aanmeldingen tussen apparaten synchroniseren door gebruik te maken van uw Mozilla-account. Als u dan opslaan en automatisch invullen hebt ingeschakeld, kunnen aanmeldgegevens automatisch worden ingevuld als u een opgeslagen website met een opgeslagen aanmelding bezoekt. Meer info over hoe u deze instellingen kunt wijzigen.

Opgeslagen aanmeldingen in- of uitschakelen

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Selecteer in de sectie Algemeen Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden.
  4. Tik op Aanmeldingen en wachtwoorden opslaanWachtwoorden opslaan.
  5. Kies tussen de volgende opties:
    • Vragen om op te slaan – U kunt kiezen welke aanmeldingen u wilt opslaan.
    • Nooit opslaan – Aanmeldingen worden niet opgeslagen en u wordt er ook niet naar gevraagd.
Tip: schakel automatisch invullen in om uw opgeslagen aanmeldingen automatisch in te vullen als u een website bezoekt.

Opgeslagen aanmeldingen bekijken, kopiëren en verwijderen

Deze omvatten aanmeldingen die u hebt opgeslagen tijdens het gebruik van Firefox, evenals gesynchroniseerde aanmeldingen uit Firefox op andere apparaten.

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Selecteer in de sectie Algemeen Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden.
  4. Tik op Opgeslagen aanmeldingenOpgeslagen wachtwoorden. U dient mogelijk het wachtwoord van uw apparaat in te geven om de opgeslagen aanmeldingsgegevens te bekijken.
  5. Tik op een aanmelding in de lijst om deze te bekijken of te kopiëren.
  6. Tik op het vuilnisbakpictogram om de geselecteerde aanmelding te verwijderen. Als u Synchronisatie gebruikt, wordt dit aanmelding op al uw gesynchroniseerde apparaten verwijderd.
Om uw aanmeldingen te sorteren tikt u op Opgeslagen aanmeldingen}Opgeslagen wachtwoorden om het menu uit te vouwen. Hier kunt u sorteren op naam (A-Z) of op datum van laatste gebruik.

Aanmeldingen synchroniseren

Als u deze optie inschakelt, kunt u uw aanmeldingen benaderen op alle gesynchroniseerde apparaten.

1. Tik op de menuknop. Settings icon in address bar in android

2. Tik op Instellingen.
  3. Selecteer in de sectie Algemeen Aanmeldingen en wachtwoordenWachtwoorden.
  4. Tik op Aanmeldingen synchroniserenWachtwoorden synchroniseren.
  5. Volg de stappen op het scherm om uw apparaat te koppelen via een QR-code of door u aan te melden met uw e-mailadres.
  6. U kunt bekijken wanneer de laatste synchronisatie is uitgevoerd, wat de apparaatnaam is en ook kiezen welke gegevens u wilt synchroniseren.