Kan ik op mijn lijst abonneren via RSS?

De RSS-feedfunctie is gestopt en wordt niet meer ondersteund. Als u de RSS-feed gebruikt om uw opgeslagen items te tonen op andere websites, werkt deze functie mogelijk niet als verwacht.

Pocket genereert RSS-feeds van uw opgeslagen items, en u kunt zich abonneren op deze feeds met een RSS-lezer.

Klik hier voor de URL’s van uw Pocket-RSS-feeds.

Als u een Pocket-gebruikersnaam hebt (dat is geen e-mailadres), kunt u de feed-URL’s zelf aanmaken volgens onderstaande opmaak:

Mijn lijst

http://getpocket.com/users/GEBRUIKERSNAAM/feed/unread

Archief

http://getpocket.com/users/GEBRUIKERSNAAM/feed/read

Alle items (Mijn lijst + Archief)

http://getpocket.com/users/GEBRUIKERSNAAM/feed/all

Noot: RSS-feeds zijn standaard wachtwoordbeschermd, maar niet alle RSS-feedlezers ondersteunen dit. Om deze bescherming uit te schakelen en uw RSS-feed vanuit elke feedlezer te benaderen, klik hier op de koppeling ‘RSS-feed-wachtwoordbescherming uitschakelen’:

Pocket: privacyinstellingen