Lastpass werd uitgeschakeld na het updaten van Firefox

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als Lastpass is uitgeschakeld nadat u naar de nieuwste versie van Firefox hebt bijgewerkt, probeer Lastpass dan opnieuw te installeren vanaf officiële Mozilla-add-ons.

1. Ga naar de pagina Lastpass add-on en klik op de knop Toevoegen aan Firefox.
  2. Klik in de melding die verschijnt op de knop Installeren.
    install lastpass 43

Volg de aanwijzingen om Firefox opnieuw te starten. LastPass zal in uw lijst met add-ons worden getoond.