Labels gebruiken om uw maskers in Firefox Relay geordend te houden

Met Firefox Relay kunt u gemaskeerde e-mailadressen maken, die e-mailberichten doorsturen naar uw echte e-mailaccount. Op deze manier kunt u uw privacy beschermen en spam voorkomen. Maar hoe houdt u al uw aangemaakte maskers bij? Daarvoor zijn labels heel handig. Labels zijn aangepaste namen die u aan uw maskers kunt toewijzen. Ze helpen u te onthouden waar en waarom u een gemaskeerd e-mailadres hebt gebruikt. U kunt een masker bijvoorbeeld labelen als ‘Online winkelen’ of ‘Nieuwsbriefabonnement’.

Een label voor uw masker maken

1. Klik op het Firefox Relay-pictogram in de werkbalk.
    Labels 3
  2. Klik op het pictogram Relay starten. Dit brengt u naar uw Firefox Relay-dashboard. Als u de add-on niet hebt geïnstalleerd, kunt u het dashboard rechtstreeks benaderen door u aan te melden op relay.firefox.com.
    Labels 1
  3. Zoek het masker waarvoor u een label wilt aanmaken en klik op Accountnaam toevoegen.
    Labels 5
  4. Typ de naam van het label in het tekstveld en druk op Enter om het op te slaan.
    Labels 2

Lees dit artikel voor info over hoe u uw e-mailmaskers automatisch kunt labelen. Lees voor meer informatie over unieke Relay-e-maildomeinen Algemene vragen over Relay-e-maildomeinen.

Uw labels ontvangen op al uw apparaten

Om labels te kunnen synchroniseren op uw apparaten, moet gegevensverzameling zijn ingeschakeld in de instellingen van Firefox Relay. De meeste gebruikers hebben deze voorkeur standaard ingeschakeld. Volg deze stappen om te controleren of deze voor u is ingeschakeld:

Bezoek https://relay.firefox.com/accounts/settings/

1. Bevestig dat Accountnamen voor e-mailmaskers is aangevinkt. Dit betekent dat gegevensverzameling is ingeschakeld en uw labels tussen apparaten worden gesynchroniseerd.
  2. Als er geen vinkje staat, plaats dit dan alsnog om gegevensverzameling in te schakelen en klik op de knop Opslaan.
    Labels 4