Maak kennis met het team

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 31725
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Mozilla wil graag de volgende mensen bedanken voor hun bijdragen aan de website support.mozilla.org in de afgelopen jaren:

Beheerders

Rosana Ardila, uit Berlijn in Duitsland, is de beheerder van het gemeenschapsprogramma voor ondersteuning. Ze werkt samen met de gemeenschap aan het vinden van nieuwe manieren om de gemeenschap te laten groeien en het leveren van de beste ondersteuning voor Firefox-gebruikers over de hele wereld. Ze is rosana op IRC en rard in de forums.

Ibai Garcia, uit Abadiño in Spanje, is onze services-expert. Ibai bouwt aan onze ondersteuning voor services als Firefox Sync en werkt met andere Mozilla-teams aan de ondersteuning van onze nieuwe en komende webproducten. Hij is ibai op IRC en in de forums.

Michelle Luna, uit San Francisco in Californië, is onze mobiel-expert. Zij bouwt aan onze ondersteuning voor Firefox op mobiel en is zeer actief in het opbouwen van een gemeenschap rondom deze nieuwe en spannende Mozilla-producten. Ze is michelleluna op IRC en mluna in de forums.

David Tenser, uit Eskilstuna in Zweden, is het hoofd van de afdeling Support van Mozilla en verantwoordelijk voor SUMO. Hij schreef de eerste Firefox-helpwebsite in 2002 en leidt nu de inspanning om de best mogelijke hulp aan Firefox-gebruikers over de hele wereld te leveren. Hij is djst op IRC en in de forums.

Kadir Topal, uit Duisburg in Duitsland, is de productbeheerder bij SUMO. Hij helpt bij het definiëren en communiceren van de productvisie en -strategie, en het bouwen van eensgezindheid tussen SUMO-stafleden en medewerkers, ontwikkelaars, UX-ontwerpers en andere teams voor wat betreft prioriteiten. Hij is Topal op IRC en KadirTopal in de forums.

Michael Verdi, uit San Antonio in Texas, is de SUMO-inhoudsbeheerder en zetelend videokunstenaar. Naast vele andere dingen werkt hij samen met onze gemeenschap aan het schrijven van nieuwe en het verbeteren van bestaande ondersteuningsartikelen. Hij is michaelverdi op IRC en Verdi in de forums.

Cheng Wang, uit Mountain View in Californië, is onze metriekgoeroe. Hij perst continu zo veel mogelijk informatie uit de gegevens die we op SUMO ontvangen om ontwikkelaars te helpen bij het verbeteren van Firefox. Hij is cww op IRC en in de forums.

Madalina Ana, Matt Grimes, Tyler Downer en Roland Tanglao

Belangrijkste medewerkersgroepen

Vertalers

Leider                 Taal
Linostar العربية
bogomilбългарски език
Swarnavaবাংলা
kerminatorBosanski
ToniherCatalà
JasnaPakačeština
dikribdansk
ThomasLendoDeutsch
constantonΕλληνικά
AleksejEsperanto
willyarandaespañol
Merikeseesti
IbrahimaPulaar-Fulfude
funkySuomi
scoobidiverfrançais
FjoerfoksFrysk
tomerעִבְרִית
Ashishnamdevमानक हिन्दी
kkemenczyMagyar
belutzBahasa Indonesia
underpassItaliano
marsf日本語
Channy한국어
jovanovskiмакедонски јазик
Midhunമലയാളം
kothartharmyanma bhasa
TonnesNederlands
GmbHpolski
Seta00Português (pt-BR)
inguinhaPortuguês (pt-PT)
gion-andrirumantsch
alexxedromână
Unghostрусский язык
wladowslovenčina
smoslovenščina
Milosсрпски језик
maxcoderTürkçe
Bogdancevукраїнська
loveleeyoungaeTiếng Việt
Haowei中文(zh-CN)
dwchiang中文(zh-TW)

Als uw taal hier niet wordt vermeld en u een vertaling wilt beginnen, neem dan contact op met Rosana Ardila; zij zal u op weg helpen: rardila (at) mozilla dot com.