Maak kennis met het team

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 18424
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Mozilla wil graag de volgende mensen bedanken voor hun bijdragen aan support.mozilla.com gedurende de afgelopen jaren:

Beheerders

Ibai Garcia, uit Abadiño in Spanje, is onze services-expert. Ibai bouwt aan onze ondersteuning voor services als Firefox Sync en werkt met andere Mozilla-teams aan de ondersteuning van onze nieuwe en komende webproducten. Hij is ibai op IRC en in de forums.

Michelle Luna, uit San Francisco in Californië, is onze mobiel-expert. Zij bouwt aan onze ondersteuning voor Firefox op mobiel en is zeer actief in het opbouwen van een gemeenschap rondom deze nieuwe en spannende Mozilla-producten. Ze is michelleluna op IRC en mluna in de forums.

Matthew Middleton, uit Columbus in Ohio, is onze Livechat-expert en -beheerder. Soms helpt hij in zijn eentje 400 mensen per week, maar hij geeft de voorkeur aan het gezelschap van onze levende Livechat-gemeenschap. Hij is zzxc op IRC en in de forums.

David Tenser, uit Eskilstuna in Zweden, is het hoofd van de afdeling Support van Mozilla en verantwoordelijk voor SUMO. Hij schreef de eerste Firefox-helpwebsite in 2002 en leidt nu de inspanning om de best mogelijke hulp aan Firefox-gebruikers over de hele wereld te leveren. Hij is djst op IRC en in de forums.

Kadir Topal, uit Duisburg in Duitsland, is de gemeenschapsbeheerder bij SUMO. Hij verwelkomt en introduceert nieuwe SUMO-leden en werkt hard aan het verbeteren van zaken voor alle medewerkers. U kunt hem van alles vragen via IRC, het forum of via e-mail: atopal (at) mozilla dot com. Hij is Topal op IRC en KadirTopal in de forums.

Michael Verdi, uit San Antonio in Texas, is de SUMO-inhoudsbeheerder en zetelend videokunstenaar. Naast vele andere dingen werkt hij samen met onze gemeenschap aan het schrijven van nieuwe en het verbeteren van bestaande ondersteuningsartikelen. Hij is michaelverdi op IRC en Verdi in de forums.

Cheng Wang, uit Mountain View in Californië, is onze metriekgoeroe. Hij perst continu zo veel mogelijk informatie uit de gegevens die we op SUMO ontvangen om ontwikkelaars te helpen bij het verbeteren van Firefox. Hij is cww op IRC en in de forums.

Belangrijkste medewerkersgroepen

Vertalers

Leider                 Taal               Leider                 Taal                    Leider                 Taal
Linostar العربية bogomilбългарски език kerminatorBosanski
ToniherCatalà JasnaPakačeština dikribdansk
ThomasLendoDeutsch constantonΕλληνικά AleksejEsperanto
willyarandaespañol Merikes eesti funkySuomi
Scoobidiverfrançais FjoerfoksFrysk shimzillaעִבְרִית
edo79zghrvatski kkemenczyMagyar underpassItaliano
marsf日本語 jovanovskiмакедонски јазик kothartharmyanma bhasa
TonnesNederlands GmbHpolski Seta00Português (pt-BR)
gion-andrirumantsch alexxedromână Unghostрусский язык
wladowslovenčina smoslovenščina Milosсрпски језик
maxcoderTürkçe Bogdancevукраїнська loveleeyoungaeTiếng Việt
Danial.Aaron中文(zh-CN) dwchiang中文(zh-TW)

Als uw taal hier niet wordt vermeld en u een vertaling wilt beginnen, neem dan contact op met Kadir Topal; hij zal u op weg helpen: atopal (at) mozilla dot com.