Het internet, bladwijzers en navigatiegeschiedenis doorzoeken

Firefox OS helpt u snel uw favoriete websites te vinden door weinig of zelfs zonder typewerk. Benader uw meest bezochte websites en doorzoek het internet, uw bladwijzers en navigatiegeschiedenis, alles vanaf één plek.

Uw topwebsites benaderen

Open Firefox en u hebt toegang tot de websites die u het vaakst bezoekt. Deze lijst van websites verandert mee naarmate uw gewoontes veranderen.

FxOS Top Sites

Het internet, uw bladwijzers en navigatiegeschiedenis vanuit één plek benaderen

Tik op de adresbalk of open een nieuw tabblad en selecteer het tabblad Bladwijzers of Geschiedenis om te browsen.

FxOS Browse Bookmarks

Begin met typen in de adresbalk en Firefox toont een lijst van websites waarvoor u een bladwijzer hebt aangemaakt of die u eerder hebt bezocht, evenals internetzoekopdrachten die u kunt uitvoeren. Tik eenvoudig op dat wat u wenst en u bent klaar.

FxOS awesome screen

Een bladwijzer van een website maken of aan uw startscherm toevoegen

Iets gevonden dat u wilt behouden?

• Tik gewoon op de ster onder in het scherm en kies dan Bladwijzer maken of Toevoegen aan startscherm.

FxOS star

Om een bladwijzer te verwijderen opent u die pagina en tikt u nogmaals op de ster. Kies daarna Bladwijzer verwijderen.

Wisselen tussen tabbladen

Benader uw tabbladen door op het getal in de rechterbovenhoek van het scherm te tikken. Van hieruit kunt u op de + tikken om een nieuw tabblad te openen, of een bestaand tabblad selecteren.

Tab switch

Deel dit artikel: http://mzl.la/XEIXif