Inkomende smartphone-oproepen dempen

(Doorgestuurd vanaf Silence incoming smartphone calls)

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

  1. Als u inkomende oproepen wilt dempen, drukt u twee seconden lang op de aan-uitknop.
  2. Het menu Telefoon verschijnt.
  3. Tik op Inkomende oproepen dempen.
  4. Nieuwe oproepen zullen niet overgaan.
Tip: druk twee seconden lang op de aan-uitknop boven op uw apparaat om de telefoon terug te zetten naar Inkomende oproepen laten overgaan.



Deel dit artikel: http://mzl.la/14YvQi0

Deze aardige mensen hebben dit artikel helpen schrijven: Tonnes. U kunt ook helpen - lees hier hoe.