In- en uitzoomen op websites in Firefox voor Android

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 29629
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

U kunt eenvoudig op een webpagina inzoomen om deze beter te kunnen bekijken. Dit artikel beschrijft de verschillende methoden en opties voor zoomen.

Hoe werkt dubbeltikken?

Als u Firefox op een gedeelte van een website wilt laten inzoomen, dubbeltikt u eenvoudig op het gebied dat u wilt zien. Dubbeltik nogmaals om weer uit te zoomen.

Zoom1

Tekst opnieuw opmaken bij zoomen

U kunt Firefox de tekst van een website opnieuw laten opmaken via dubbeltikken door deze instelling in de Voorkeuren aan te zetten. Om dit te doen:

1. Veeg naar links en tik op de knop Tandwiel.
  2. Als u zich nog niet in het scherm Voorkeuren bevindt, tik dan op het tabblad Voorkeuren boven in het venster.
  3. Scroll omlaag naar de sectie Inhoud en tik op de knop naast Tekst opnieuw opmaken bij zoomen om dit op Ja in te stellen.
  4. Om tekst opnieuw op te maken dubbeltikt u op het gebied van de webpagina dat u wilt lezen.

Zoom2Zoom3

Hoe werkt knijpen voor zoomen?

U kunt ook op een pagina inzoomen door knijpbewegingen te gebruiken.

Als u knijpen voor zoomen gebruikt, wordt tekst niet opnieuw opgemaakt.

Om in te zoomen:

• Plaats eenvoudig twee vingertoppen op het scherm en beweeg ze van elkaar af.

Om uit te zoomen:

• Gebruik een knijpbeweging (beweeg uw vingertoppen naar elkaar toe).

Ga uw gang, knijp maar even in uw apparaat. We kijken niet!

Hoe werkt dubbeltikken?

Als u Firefox op een gedeelte van een website wilt laten inzoomen, dubbeltikt u eenvoudig op het gebied dat u wilt zien. Dubbeltik nogmaals om weer uit te zoomen.

zoom1_nativezoom2_native

Hoe werkt knijpen voor zoomen?

U kunt ook op een pagina inzoomen door knijpbewegingen te gebruiken.

Als u knijpen voor zoomen gebruikt, wordt tekst niet opnieuw opgemaakt.

Om in te zoomen:

• Plaats eenvoudig twee vingertoppen op het scherm en beweeg ze van elkaar af.

Om uit te zoomen:

• Gebruik een knijpbeweging (beweeg uw vingertoppen naar elkaar toe).

Ga uw gang, knijp maar even in uw apparaat. We kijken niet!