Hoe kan ik iets geweldigs maken met Thimble?

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De beste manier om te beginnen is het ombouwen van een van onze beginnerscreaties.

Thimble wordt opgedeeld door een paneel aan de rechterkant, dat een livevoorbeeld is van de webpagina die u aanmaakt, en het linkerpaneel, dat de HTML- en CSS-code is die de pagina samenstelt.

Klik op de knop Ombouwen Webmaker remix button op een beginnerscreatie en volg de instructies die in de code zijn beschreven.

Kies verschillende gebieden van de code om aan te passen en kijk wat er gebeurt. Als u de muis over bepaalde gebieden van het voorbeeldvenster beweegt, ziet u dat de sectie van de code die voor dat gebied verantwoordelijk is voor u aan de linkerkant wordt gemarkeerd.

Vergeet niet dat u alles wat op webmaker.org is gemaakt kunt ombouwen, dus als u iets ziet wat door anderen is gemaakt en u ook wilt maken, klik dan op de knop Ombouwen en zie hoe het is gemaakt!

Meer info over de knop Ombouwen