Ik kan geen schermafbeeldingen maken in Firefox Klar

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u geen schermafbeeldingen kunt maken in Firefox Klar voor Android, volg dan deze stappen voor een tijdelijke workaround. We werken eraan om deze functie in de toekomst standaard in te schakelen, dus wacht nog even af.

1. Tik op het menupictogram boven in het scherm.
    focus settings menu
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op de knop naast Stealth om dit uit te schakelen. (Grijs betekent uit)
  4. Tik op het pijltje voor teruggaan om uw wijzigingen op te slaan en naar het startscherm van Firefox Klar terug te keren. Surf nu rustig verder!