Pocket in uw Nieuw-tabbladpagina in Firefox verbergen

Met Pocket voor Firefox kunt u eenvoudig een veelheid aan webinhoud, zoals blogs, nieuwsbronnen, webpagina’s en video’s met een enkele klik opslaan. Als u een nieuw tabblad op uw computer opent, toont de Nieuw-tabbladpagina Pocket aanbevolen verhalen met de beste inhoud die door andere Pocket-gebruikers is verzameld. Lees voor meer informatie het artikel Pocket-aanbevelingen op de Nieuw-tabbladpagina van Firefox – veelgestelde vragen.

Verhalen die zijn Aanbevolen door Pocket op de Nieuw-tabbladpagina van Firefox is een functie die momenteel beschikbaar is in de V.S., Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Frankrijk en Spanje. We zijn bezig dit ook in andere landen te realiseren.
Als u deze Pocket-verhalen niet in Firefox wilt zien, kunt u deze inhoud eenvoudig verbergen. (Deze instructies zijn van toepassing op Firefox op uw computer. Lees voor mobiele apparaten in plaats hiervan dit artikel.)

1. Klik op het tandwielpictogram Fx89Personalize-GearIcon in de rechterbovenhoek van de Nieuw-tabbladpagina.
  2. Klik in het getoonde menu op de schakelaar Aanbevolen door Pocket Fx89Personalize-ToggleOn om dit uit te schakelen Fx89Personalize-ToggleOff.
    Recommended by Pocket in the settings menu
    • Als deze aanbevelingen u bevallen, maar u wilt simpelweg geen gesponsorde verhalen zien, haal dan het vinkje bij Gesponsorde verhalen weg.
  3. Klik op Sluiten om af te ronden.

Tip: een andere manier om Pocket-inhoud te verbergen is vanuit het instellingenpaneel van Firefox:

1. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op Firefox en selecteer daarna Voorkeuren of Instellingen, afhankelijk van uw macOS-versie.Klik op de menuknop Fx89menuButton en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer het paneel Startpagina.
  3. Haal het vinkje bij Aanbevolen door Pocket in de sectie Firefox-startpagina-inhoud weg.
    Firefox Home Content simplified