Hoe lees ik opgeslagen PDF-bestanden in Firefox voor Android?

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

1. Tik op Menu > Opslaan als PDF om een webpagina op te slaan voor offline lezen.
    De downloadernotificatie van Android verschijnt en laat u weten wanneer het downloaden is voltooid.
  2. Tik op Menu > Downloads om de PDF te openen.
    Het scherm Downloads met daarin de vermelde PDF verschijnt. Tik op de PDF om deze te openen met de PDF-lezer die op uw Android-telefoon is geïnstalleerd.
Sommige Android-telefoons bevatten een PDF-lezer die niet compatibel is met PDF-bestanden die in Firefox zijn gemaakt. Gebruik Adobe Reader uit de Google Play-winkel als u problemen hebt met het lezen van PDF-bestanden die met Firefox zijn gemaakt.