Hoe vind ik welke versie van Firefox OS ik heb?

Sommige ondersteuningsartikelen verwijzen naar verschillende versies van Firefox OS en wellicht vraagt u zich af welke versie u hebt. Geen zorgen, u komt hier eenvoudig achter. Zo doet u dit:

1. Open de app Instellingen op uw apparaat.
  2. Scroll omlaag naar de sectie Apparaat en selecteer Apparaatgegevens.

Device info
  3. Zoek in het scherm Apparaatgegevens naar de sectie Software.
    • Firefox OS 1.0.1.0 betekent dat u versie 1.0.1 hebt
    • Firefox OS 1.1.0.0 betekent dat u versie 1.1 hebt

Voor informatie over het bijwerken van uw apparaat, zie Hoe controleer ik op Firefox OS-updates en installeer ik deze?