Wat is mijn versie van Firefox OS?

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Sommige ondersteuningsartikelen verwijzen naar verschillende versies van Firefox OS en wellicht vraagt u zich af welke versie u hebt. Geen zorgen, u komt hier eenvoudig achter. Zo doet u dit:

1. Open de app Instellingen op uw apparaat.
  2. Scroll omlaag en selecteer Apparaatgegevens.
  3. Zoek in het scherm Apparaatgegevens naar het versienummer onder Software.
    • Firefox OS 1.0.1.0 betekent dat u versie 1.0.1 hebt
    • Firefox OS 1.1.0.0 betekent dat u versie 1.1 hebt

Voor informatie over het bijwerken van uw apparaat, zie Bijwerken naar een nieuwe versie