Foutmelding bij bladwijzersynchronisatie in Firefox voor iOS

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Er is een bekend probleem dat een foutmelding in Firefox laat verschijnen zodra u uw bladwijzers op een iPhone, iPad of iPod met een ander apparaat probeert te synchroniseren. Er wordt aan een oplossing gewerkt, en ondertussen kunt u het probleem verhelpen door een synchronisatie zonder bladwijzers te forceren, en daarna nogmaals te synchroniseren met bladwijzers.

U kunt dit als volgt stap voor stap doen:

1. Open Firefox op uw desktop- of laptopcomputer.
  2. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  3. Klik in het menupaneel op uw e-mailadres. (Mogelijk dient u zich eerst bij Sync aan te melden.) Hierdoor wordt de Sync-voorkeurenpagina geopend.
    menu panel sync 47
  4. Verwijder het vinkje naast Bladwijzers in de sectie Synchroniseren op alle apparaten.
    bookmark sync remove 47
  5. Klik op de menuknop De afbeelding ‘fx57menu’ bestaat niet.Fx89menuButton om het menupaneel te openen.
  6. Klik op de knop Sync in het menupaneel.
    sync button 47
  7. Klik nogmaals op uw e-mailadres om naar de Sync-voorkeurenpagina terug te keren.
  8. Plaats weer een vinkje naast Bladwijzers.
  9. Klik op de menuknop, en daarna nogmaals op de knop Sync in het menupaneel.

De foutmelding in Firefox voor iOS zou tijdens het opnieuw synchroniseren van uw bladwijzers moeten verdwijnen.

Foutmelding Sync is niet beschikbaar: als u na het uitvoeren van de voorgaande stappen een foutmelding Sync is niet beschikbaar ziet, meld u dan af bij Sync op uw iPhone of iPad, en meld u dan weer aan:
  1. Tik op de menuknop menu button crop ios 5 aan de onderkant van het scherm, gevolgd door Instellingen.
  2. Scroll omlaag naar de onderkant van het scherm en tik op Afmelden.
  3. Scroll omhoog en tik op Aanmelden bij Firefox. Volg de stappen om u aan te melden.