Forumantwoord - Referentie voor onbruikbaar Firefox OS-apparaat

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Vragen over Firefox OS en het flashen van een apparaat? HIeronder vindt u de nodige referenties om de build te vinden. Of u nu een verificatiefout ziet of een image niet kan opstarten en de SD-kaart dient te gebruiken, verwijzingen worden hieronder vermeld op basis van de telefoon. Als uw apparaat niet onbruikbaar (“bricked”) is geraakt en u wilt weten welk apparaat het is, klik dan hier om het te identificeren.

Hulpmiddelen voor probleemoplossing

Ondersteuning van providers vinden

ZTE OPEN

• Als u dit apparaat niet bij ebay hebt aangeschaft, neem dan contact op met uw provider voor ondersteuning over updates.

Als u vragen hebt over mobiele providers in de VS, kunt u hier informatie over ondersteuning van deze telefoon vinden.

ZTE OPEN C

Ontwikkelaar: Flame

Overige apparaten:

Alcatel One Touch Fire Buri/Hamachi

• Dit apparaat ontvangt momenteel alleen updates via de draadloze verbinding van de provider (“over the air“). Neem contact op met uw provider voor meer informatie.
  • Backup Tutorial

LG Fireweb of Leo

• Dit apparaat is een gesloten apparaat en is momenteel nog niet “geroot”.

Ontwikkelaarstelefoons Keon en Revolution