Forumantwoord – X-Mouse Button Control in Firefox 110

Firefox Firefox Aangemaakt: 01/31/2023

Hallo

Bedankt voor uw vraag. Het lijkt erop dat u het resultaat ziet van een bekend probleem met betrekking tot X-Mouse Button Control-software op uw computer.

Dit is iets waarvan we op de hoogte zijn en wat we hebben gecommuniceerd met de ontwikkelaar van X-Mouse Button Control. Zij testen momenteel een oplossing hiervoor en we hopen dat ze deze binnenkort breder beschikbaar kunnen maken.

Lees het ondersteuningsartikel X-Mouse Button Control in Firefox 110 voor meer informatie.