Forumantwoord - Vrijwilligers

Hallo,

De mensen die hier vragen beantwoorden zijn voor het grootste deel andere gebruikers die (zoals ik) vrijwillig hun tijd besteden, geen Mozilla-werknemers of ontwikkelaars. Als u feedback voor ontwikkelaars wilt achterlaten, kunt u naar het menu Help van Firefox gaan en Ideeën en feedback delen… selecteren. U kunt ook deze koppeling gebruiken. Uw feedback wordt verzameld door een team van mensen die dit lezen en gegevens over de meest voorkomende problemen verzamelen.

U kunt ook een bugrapport of functieverzoek indienen. Lees dan File a bug report or feature request for Mozilla products voor details.