Forumantwoord - Problemen bij het surfen op het internet Firefox OS

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Hallo,

Bedankt voor het contact opnemen met Mozilla Support over uw Firefox OS-apparaat. Ik help u graag bij uw problemen met het surfen op het internet.

• Zorg ervoor dat uw internetverbinding (wifi/ mobiele gegevens) juist werkt en is ingeschakeld.
  • Als de internetverbinding en andere toepassingen goed werken, houd dan de startknop ingedrukt en sluit de toepassing die problemen veroorzaakt.
  • Als de Firefox-browser problemen ondervindt, probeer dan cookies en gegevens te wissen:
  1. Voltooi de volgende stappen om uw cookies en gegevens van de browser te wissen:
  2. Open de browser en tik op het tabblad in de rechterbovenhoek.
    • De zijbalk wordt geopend.
  3. Tik op het tandwielpictogram sidebar gear bovenaan om de browserinstellingen te openen.
  4. Tik op de knop Cookies en opgeslagen gegevens wissen.
  • Als geen van de bovenstaande oplossingen uw probleem hebben verholpen, herstart dan uw apparaat om te zien of dat helpt.

Heeft dit uw probleem verholpen? Meld het aan ons terug!

Dank u.