Forumantwoord - Firefox OS porteren naar mijn Android (Firefox OS)

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Er zijn een aantal Android-apparaten waarvoor andere mensen Firefox OS al hebben gebouwd en geïnstalleerd.

Als u een Galaxy S2 en Nexus 5 hebt, kan het iets eenvoudiger zijn om Firefox OS te porteren. Er bestaat echter altijd een risico op het ‘bricken’ van uw apparaat, waarmee het onbruikbaar wordt.

Bedenk u ook dat niet alle functies in Firefox OS op een geporteerde build juist zullen werken. Als u nieuwsgierig bent naar meer, kunt u informatie op deze websites vinden:

U kunt het Firefox OS ook uitproberen door de simulator in uw Firefox-browser uit te voeren. Bekijk het volgende artikel voor instructies:

Als u een gevorderde gebruiker bent en meer informatie wilt zien over het handmatig porteren van Firefox OS naar uw specifieke apparaat, kunt u naar het MDN (Mozilla Developer Network) gaan: