Forumantwoord Android - De buffer en cookies wissen

Contributors, Firefox... Contributors, Firefox for Android (ESR) Aangemaakt: 02/23/2013 33% of users voted this helpful

Veel problemen met websites kunnen worden veroorzaakt door beschadigde cookies of de buffer. Als u deze problemen wilt proberen te verhelpen, is de eerste stap het wissen van zowel de cookies als de buffer. De buffer van Firefox zorgt voor tijdelijke bewaring van afbeeldingen, scripts en andere onderdelen van websites tijdens het browsen.
Noot: hierdoor wordt u tijdelijk afgemeld bij alle websites waarbij u bent aangemeld. Doe het volgende om de buffer en cookies te wissen:

1. Tik op het menupictogram in de rechterbovenhoek. Dit is het pictogram met 3 balkjes. Op oudere Android-apparaten dient u eerst op de hardwareknop Menu te drukken en daarna op Meer te tikken.
  2. Tik op Instellingen.
  3. U wordt naar het instellingenscherm geleid. Kijk in het instellingenscherm onder de sectie Privacy & beveiliging en selecteer Privégegevens wissen.
  4. Er verschijnt een lijst van items die kunnen worden gewist. Selecteer de volgende 2 voor verwijdering:
    • Cookies & actieve aanmeldingen
    • Buffer
  5. Tik na het selecteren hiervan op de knop Gegevens wissen om de buffer en cookies daadwerkelijk te wissen.

Heeft dit uw problemen verholpen? Laat het ons weten!