Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP | Probleemoplossing

Firefox werkt niet meer met bepaalde versies van Windows XP

Firefox 3.6.28 en Firefox 12 zijn de laatste versies van Firefox die met de oorspronkelijke versie van Windows XP en Windows XP Service Pack 1 kunnen werken. Deze versies zullen niet meer worden voorzien van beveiligings- en stabiliteitsverbeteringen. Om uw computer en persoonlijke gegevens veilig te houden, raden we aan dat u gratis een upgrade naar Windows XP Service Pack 3 uitvoert en de nieuwste Firefox installeert. Dit artikel gaat over uw opties voor het upgraden.

Noot: dit artikel is alleen van toepassing op Windows.
Waarschuwing: Firefox 3.6 en Firefox 12 bevatten bekende kwetsbaarheden, waardoor hackers uw computer kunnen infecteren of uw persoonlijke gegevens kunnen stelen. Volg de onderstaande aanbevelingen om uw computer en persoonlijke gegevens veilig te houden.

Optie 1: gratis upgraden naar het nieuwste Windows XP Service Pack (aanbevolen)

Windows XP Service Pack 2 en Service Pack 3 zijn beide gratis upgrades van Microsoft. Upgraden naar Windows XP Service Pack 3 is de meest veilige optie en zorgt ervoor dat u de nieuwste en beste versie van Firefox kunt gebruiken.

1. Lees meer op Microsofts website.
  2. Werk Firefox bij.

Optie 2: overstappen naar Opera

Als u Windows niet kunt upgraden, kunt u naar de nieuwste versie van de Opera-browser overstappen.

Waarschuwing: het blijven gebruiken van de oorspronkelijke versie van Windows XP, Windows XP Service Pack 1 of Service Pack 2 wordt niet meer door Microsoft ondersteund en vormt een belangrijk beveiligingsrisico.

Deel dit artikel: <a href="http://mzl.la/1BAShto">http://mzl.la/1BAShto</a>