Firefox-problemen met Nexus 10 en Android 4.3

Noot: deze problemen zijn in de nieuwste versie van Firefox voor Android verholpen. U kunt Firefox bijwerken vanaf de Google Play store.
Noot: dit artikel is niet van toepassing op uw versie van Firefox.

Als u een upgrade van uw Nexus 10-tablet naar de nieuwste versie van Android (4.3) hebt uitgevoerd, kunt u de volgende problemen met Firefox ervaren:

• Crashes en weergaveproblemen bij bepaalde websites, zoals CNN.com.
  • Titelbalk verdwijnt op bing.com.

Deel dit artikel: http://mzl.la/18f7amY