Firefox gebruiken in volledig-schermmodus

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 24259
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie

De modus Volledig scherm is een functie van Firefox die het mogelijk maakt om het hele scherm te benutten, wat handig is voor die piepkleine schermen op netbooks, het meeste uit uw HD-TV haalt of gewoon te gebruiken is omdat u dat wilt!

Noot: de modus Volledig scherm van Firefox is anders dan de volledigschermmodus van toepassingen die in Mac OS X 10.7 (Lion) werd geïntroduceerd. Firefox ondersteunt de volledigschermmodus van Lion momenteel niet.

Volledig scherm inschakelen

Groter is beter! Vul uw hele scherm met Firefox.

1. Klik in de menubalk op het menu Beeld.
  2. Klik op Volledig scherm.
  1. Klik op de knop Firefox.
  2. Klik op Volledig scherm.
Als de menubalk zichtbaar is (standaard in Windows XP) Linux), klikt u op Beeld en daarna op Volledig scherm.

Volledig scherm uitschakelen

Geef mijn computer terug! Zet Firefox terug naar de oorspronkelijke grootte.

1. Beweeg de muisaanwijzer naar de bovenkant van het scherm.
  2. Klik op het pictogram Volledig scherm. MacFullScreenIcon
  1. Beweeg de muisaanwijzer naar de bovenkant van het scherm.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de tabbladenstrook.
  3. Klik op Volledigschermmodus verlaten.

Sneltoetsen

Voor mensen met een goed geheugen. Ga naar volledigschermmodus via het toetsenbord.

Sneltoets voor Volledig scherm: druk op de toets F11.

Noot: op computers met een compact toetsenbord (zoals netbooks en laptops) drukt u op de toetsen fn + F11.

Sneltoets voor Volledig scherm: command + Shift + F.