Firefox Focus als standaardbrowser instellen in Android

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 140715
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Stel Firefox Focus in als uw standaardbrowser als u wilt dat koppelingen er standaard mee worden geopend. Zo doet u dit:

1. Tik in het menu Instellingen van uw telefoon op Apps.
  2. Tik op het tandwielpictogram (doorgaans rechtsboven in uw scherm).
  3. Tik op Standaardapplicaties.
  4. Tik op Browser-app om een keuzelijst te openen.
  5. Tik in de lijst op Firefox Focus.

Oudere versies van Android

Stap 1: de instellingen van de huidige browser die koppelingen opent wissen

1. Open de app Instellingen en tik op Apps. (Op sommige versies van Android heet deze knop ‘Applicaties’, en mogelijk dient u voor de volgende stap op ‘Applicaties beheren’ te tikken.)
  2. Tik op het tabblad Alles.

Android ICS Manage Apps - Cropped just showing stock
  3. Tik op de huidige browser die koppelingen opent. Doorgaans is dit de standaardbrowser met de naam ‘Browser’ of ‘Internet’.
  4. Tik op Standaardinstellingen wissen om te voorkomen dat deze browser koppelingen standaard opent. Als ‘Standaardinstellingen wissen’ grijs wordt weergegeven, hebt u geen andere browser geïnstalleerd, of u hebt een andere browser (zoals Opera) geïnstalleerd en ingesteld als standaardbrowser. Als u een andere browser hebt geïnstalleerd, gaat u terug naar de vorige stap en herhaalt u deze met de standaardbrowser.
Android ICS Clear defaults - Cropped

Stap 2: Firefox Focus instellen als de standaardbrowser voor het openen van koppelingen

1. Open een koppeling in een Android-applicatie, zoals de E-mail-applicatie.
  2. Tik op Firefox Focus en daarna op Altijd.