Een individueel tabblad verwijderen in Firefox Focus voor Android

Firefox Focus maakt het makkelijker om te navigeren tussen webpagina’s, meerdere privétabbladen te openen en individuele tabbladen te verwijderen.

Een individueel privétabblad verwijderen

1. Tik op het pictogram Tab icon - Mobile Tabbladen met daarin het aantal open tabbladen rechts bovenin uw scherm.
  2. Tik op het pictogram focus cancel icon Verwijderen bij het tabblad dat u wilt verwijderen. Uw tabblad wordt direct gesloten.

Focus tabs