Bellen en voicemail benaderen in Firefox OS

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 40838
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Een nummer bellen

Om vanaf uw Firefox OS-telefoon te kunnen bellen tikt u op de Telefoon-applicatie op uw startscherm of het scherm met alle apps.

Ph app main

Er zijn 3 verschillende mogelijkheden om te bellen:

1. Met de kiezerknop kunt u handmatig een nummer kiezen via het toetsenblok.

Tik nadat het intoetsen van het nummer is voltooid op de knop dialler tab om de oproep te maken.

Tip: houd de 0 ingedrukt om internationaal te bellen. Houd de 1 ingedrukt om voicemail te bellen.

dialler

Tip: als u een verkeerd nummer hebt ingevoerd, wist u dit met behulp van de wisknop erase button.

2. Het scherm Oproeplogboek toont alle inkomende, uitgaande en gemiste oproepen. U kunt direct terugbellen door op een nummer te tikken.

call log

3. Het tabblad Contacten toont de contacten die u het meest hebt gebeld boven in de lijst, gevolgd door alle andere contacten. Tik op een van deze contacten om direct te bellen.

contacts tab

4. Om een gesprek te beëindigen tikt u op de rode ophangknop.

end_call

Tip: als u een internationaal gesprek wilt voeren, controleer dan de internationale tarieven en roamingkosten bij uw provider. Wellicht wilt u ook het internationale kiesnummer en netnummer controleren om het juiste telefoonnummer te kiezen.