Apps vinden en ordenen met Firefox Launcher voor Android

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Lees hoe u de Firefox Launcher voor Android kunt gebruiken om inhoud te vinden en te benaderen die voor u het meest relevant is. Firefox Launcher bevat een handige zoekbalk waarmee u makkelijk en snel inhoud kunt vinden. Het aanpasbare startscherm ordent en stelt inhoud voor die op uw locatie en geschiedenis is gebaseerd.

Firefox Launcher screen example