Add-ons vinden en installeren in Firefox voor mobiel

(Doorgestuurd vanaf Hoe vind en installeer ik add-ons?)

Er bestaan een hoop geweldige add-ons die u kunt installeren om functionaliteiten aan Firefox toe te voegen. Dit artikel legt uit hoe u add-ons in Firefox voor Android kunt vinden, installeren en beheren.

Hoe vind en installeer ik add-ons?

U kunt rechtstreeks vanuit Firefox door add-ons bladeren en deze installeren.

1. Veeg om te beginnen met uw vinger naar links en tik op de knop Gereedschappen in de rechteronderhoek van het scherm.
  2. Selecteer het tabblad voor add-ons (puzzelstukje) en scroll omlaag om een zoekbalk voor add-ons en een lijst van populaire add-ons te zien.
  3. Tik op een add-on om deze te selecteren en tik daarna op Toevoegen aan Firefox.

Mobile Add-ons1
  4. Sommige add-ons vereisen een herstart van Firefox en bieden u een knop Herstarten. Andere vereisen geen herstart en melden alleen dat ze zijn geïnstalleerd.

Mobile Add-ons2

Hoe kan ik add-ons bijwerken, opties wijzigen of add-ons verwijderen?

Als u eenmaal add-ons hebt geïnstalleerd, kunt u ze vanaf het add-ons-scherm beheren.

• Werk uw bestaande add-ons bij door op de knop Bijwerken boven in het add-ons-scherm te tikken.
  • Tik op een geïnstalleerde add-on om de bijbehorende knoppen Opties, Uitschakelen en De-installeren zichtbaar te maken.

Mobile Add-ons3

Hoe vind en installeer ik add-ons?

U kunt de add-ons voor Android vanuit Firefox voor Android benaderen.

1. Tik op de hardwareknop Menu.
  2. Tik op de knop Meer.
  3. Tik op de knop Add-ons.
  4. Tik op het oranje pictogram Map rechtsboven in het scherm van de Add-onbeheerder. Als alternatief kunt u direct naar https://addons.mozilla.org/android/ gaan en hetzelfde resultaat bereiken.

De volgende handleiding demonstreert het zoeken naar de Phony-add-on, het installeren ervan en het zoeken ernaar in het menu.

Deel dit artikel: http://mzl.la/MGnc0n