Add-ons vinden en installeren in Firefox voor Android

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 6652
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: rename, kw, summary
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Veeg met uw vinger naar links en tap op de knop Gereedschappen in de rechteronderhoek van het scherm.

Selecteer de "puzzelstukjesknop" voor add-ons onder in het scherm op de pagina Voorkeuren.

Op de pagina Add-ons kunt u zoeken naar de add-ons die u wilt installeren door in het zoekveld te typen. Selecteer de add-on van uw keuze en “Naar pagina gaan” om meer over de add-on te lezen, of selecteer Toevoegen aan Firefox om deze te installeren. Als u een add-on installeert, zal worden gevraagd Firefox opnieuw te starten om deze zichtbaar te maken. U kunt ook naar de laatste updates voor uw bestaande add-ons zoeken door de knop Bijwerken in de rechterbovenhoek van het scherm te selecteren.

Zodra een add-on is geïnstalleerd, kunt u deze in uw add-onbeheerder selecteren en indien gewenst Uitschakelen of De-installeren.