De achtergrond wijzigen in Firefox OS

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 40828
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: eerste vertaling
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Tonnes
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Hoe wijzig ik de achtergrond voor het start- en vergrendelscherm?

U kunt de achtergrond wijzigen door uw vinger op het startscherm te houden of door Beeldscherm in uw instellingen te gebruiken.

1. Tik op the Settings app en kies Beeldscherm.

(Screenshot)
    Er verschijnen instellingen voor achtergrond, time-out van scherm en helderheid.
  2. Tik op de achtergrondafbeelding.
    Er verschijnen 3 opties: Achtergrond, Galerij en Camera.
    Tik op Achtergrond om een keuze te maken uit de standaardset van achtergronden.
    Tik op Galerij om een keuze te maken uit uw afbeeldingen.
    Tik op Camera om een nieuwe foto te maken die u als achtergrond kunt instellen.
  3. Selecteer de achtergrond die u wilt gebruiken of maak een nieuwe foto.

select_wallpaper
    De nieuwe achtergrond verschijnt op het startscherm en vergrendelscherm.
Noot: het vergrendelscherm en startscherm gebruiken dezelfde achtergrond.
Tip: door een microSD-kaart te gebruiken kunt u foto’s aan uw galerij toevoegen vanaf uw computer.