TypeError avg_DTFox prefs has no properties

Dit artikel wordt niet meer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

Als u de melding TypeError: avg_DTFox.prefs has no properties ontvangt zodra Firefox na het upgraden naar Firefox 2.0.0.13 opstart, lees dan deze instructies op de website van AVG.

De sjabloon ā€˜suggestFx3ā€™ bestaat niet of heeft geen goedgekeurde revisie.

Deze kwestie is verholpen in de nieuwe AVG-programmaversie 8.0.89 die is uitgegeven. Ga verder als volgt:

1. Open de AVG-gebruikersinterface
  2. Start het bijwerken
  3. Selecteer de programma-update

Zodra de AVG-update is toegepast, zal de gerapporteerde kwestie zijn verholpen.

Gebaseerd op informatie van AVG Anti-Virus and Internet Security - FAQ