Template:safemode

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 217844
  • Gemaakt:
  • Auteur: Mark Heijl
  • Commentaar: update
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: Mad_Maks
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Nee
  • Gereed voor vertaling: Nee
Bron van revisie
Inhoud van revisie
Klik op de menuknop De afbeelding ‘Fx57menu’ bestaat niet., klik op Help en selecteer Probleemoplossingsmodus… en klik op Herstarten in het dialoogvenster Firefox herstarten in probleemoplossingsmodus?.
Noot: u kunt Firefox ook in Probleemoplossingsmodus starten door de Shift-toets ingedrukt te houden tijdens het starten van Firefox.de Option-toets ingedrukt te houden tijdens het starten van Firefox. Firefox af te sluiten, naar uw Terminal te gaan en het volgende uit te voeren: firefox -safe-mode
Mogelijk dient u het installatiepad van Firefox (bv. /usr/lib/firefox) op te geven.
Klik op de menuknop De afbeelding ‘Fx57menu’ bestaat niet., klik op Help en selecteer Herstarten met uitgeschakelde add-ons… en klik op Herstarten in het dialoogvenster Herstarten met uitgeschakelde add-ons.
Noot: u kunt Firefox ook in Veilige modus starten door de Shift-toets ingedrukt te houden tijdens het starten van Firefox.de Option-toets ingedrukt te houden tijdens het starten van Firefox. Firefox af te sluiten, naar uw Terminal te gaan en het volgende uit te voeren: firefox -safe-mode
Mogelijk dient u het installatiepad van Firefox (bv. /usr/lib/firefox) op te geven.