Muisknoppen werken niet als Terug en Vooruit

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 3085
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: nits, -> kb
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: AnonymousUser
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Ja
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Sommige muizen kunnen problemen ondervinden met Firefox, omdat u niet de meest recente apparaatstuurprogramma’s gebruikt die nodig zijn om uw computersoftware te kunnen laten samenwerken met uw muis.

Logitech

Van sommige oude Logitech™-muisstuurprogramma’s is bekend dat deze in Firefox problemen ondervinden met de knoppen Terug en Vooruit.

1. Selecteer het producttype en de productnaam op de Logitech™ Support-downloadpagina.
  2. Schakel de knoppen Terug en Vooruit in voor het gebruik in Firefox door de instructies in deze Logitech™-tutorial te gebruiken.

Gebaseerd op informatie van Logitech mouse (mozillaZine KB)

Om X11-tradities aan te houden zijn in Linux de muisknoptoewijzingen voor Terug en Vooruit in Firefox 3 gewijzigd. Eerdere versies van Firefox gebruikten respectievelijk de knoppen 6 en 7 voor Terug en Vooruit. Firefox 3 gebruikt de knoppen 8 en 9. U kunt Firefox configureren voor het gebruik van de knoppen 6 en 7 door enkele verborgen voorkeuren te bewerken.

1. Typ about:config in de adresbalk en druk op EnterReturn.
    Er kan een waarschuwingspagina verschijnen. Klik op Het risico aanvaarden en doorgaan om naar de pagina about:config te gaan.
  2. Typ mousewheel.horizscroll.withnokey in het veld Filter:.
  3. Dubbelklik op mousewheel.horizscroll.withnokey.action, stel de waarde in op 2 en klik op OK.
  4. Dubbelklik op mousewheel.horizscroll.withnokey.numlines, stel de waarde in op -1 en klik op OK.
  5. Dubbelklik op mousewheel.horizscroll.withnokey.sysnumlines, wat de waarde zou moeten instellen op false.

U kunt de pagina about:config nu sluiten.