Indiase websites worden onjuist weergegeven

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 2330
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: ->kb
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: AnonymousUser
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Ja
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie

Firefox ondersteunt internationale tekens voor talen zoals Hindi. U kunt de ondersteuning voor Hindi-scripts van uw Firefox testen op BBC Hindi. Als die website de tekens niet juist weergeeft, kunt u informatie over het inschakelen van ondersteuning voor complexe tekst op uw systeem vinden in dit Wikipedia-artikel.

Sommige websites vereisen dat u extra lettertypen downloadt om de inhoud ervan te bekijken. Internet Explorer bevat een functie waarmee deze lettertypen automatisch worden gedownload; Firefox kent deze functie niet, waardoor u de lettertypen handmatig zult moeten downloaden.

De meeste websites die extra lettertypen vereisen zullen een pagina bevatten die beschrijven waar u het lettertype kunt verkrijgen. Zoek naar een koppeling genaamd “Font help”, “Hulp bij lettertypen” of iets soortgelijks.