Beeldschermresolutie verandert bij het starten van Firefox

Revisie-informatie
  • Revisie-id: 3141
  • Gemaakt:
  • Auteur: Tonnes
  • Commentaar: -> kb
  • Beoordeeld: Ja
  • Beoordeeld:
  • Beoordeeld door: AnonymousUser
  • Is goedgekeurd? Ja
  • Is actuele revisie? Ja
  • Gereed voor vertaling: Nee
Inhoud van revisie
Noot: dit artikel is alleen van toepassing op het Microsoft Windows-besturingssysteem.

Als de beeldschermresolutie op uw computer verandert zodra u Firefox start, waardoor alles groter of vervormd verschijnt, hebt u waarschijnlijk de functie “Beeldschermresolutie van 640x480” van Windows geactiveerd in uw Firefox-snelkoppeling. Om deze functie uit te schakelen:

1. Selecteer Bestand in het menu boven in het Firefox-venster en selecteer vervolgens het menu-item Afsluiten.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram dat u gebruikt om Firefox te starten en kies Eigenschappen.
  3. Open het tabblad Compatibiliteit.
  4. Haal het vinkje weg bij Beeldschermresolutie van 640 x 480. Mogelijk ziet u ook dat Dit programma in deze compatibiliteitsmodus uitvoeren en 256 kleuren zijn geselecteerd. Deze kunnen ook problemen met Firefox veroorzaken, dus kunt u ze beter uitvinken.
  5. Klik op OK.

Uw beeldschermresolutie zou nu niet meer mogen veranderen wanneer Firefox wordt gestart.