Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Kan jeg skjule "reklamen" for Edge, der vises i "Søg"

  • Atsakymų nėra
  • 0 have this problem
  • 1 view
more options

Hej

(Jeg er lidt forvirret over at ende et sted, hvor der "tales" engelsk, når jeg startede på den danske supportside ...)

Endelig er det lykkedes mig at undgå, at Edge konstant installerede sig selv. Det har jeg kæmpet med.

Nu vil jeg gerne spørge om Firefox kan hjælpe mig med at undgå den "reklame" for Edge, der vises de fleste gange, når jeg trykker på "Søg" nede i venstre hjørne.

Den irriterer mig, fordi: 1. Jeg aldrig nogensinde skal have Edge 2. Den tager pladsen for vigtigere ting 3. Krydset til at lukke med forsvinder, når jeg bevæger cursoren derop ad.

Kan I mon hjælpe?

Venlig hilsen Hanne B. Stegemüller

Hej (Jeg er lidt forvirret over at ende et sted, hvor der "tales" engelsk, når jeg startede på den danske supportside ...) Endelig er det lykkedes mig at undgå, at Edge konstant installerede sig selv. Det har jeg kæmpet med. Nu vil jeg gerne spørge om Firefox kan hjælpe mig med at undgå den "reklame" for Edge, der vises de fleste gange, når jeg trykker på "Søg" nede i venstre hjørne. Den irriterer mig, fordi: 1. Jeg aldrig nogensinde skal have Edge 2. Den tager pladsen for vigtigere ting 3. Krydset til at lukke med forsvinder, når jeg bevæger cursoren derop ad. Kan I mon hjælpe? Venlig hilsen Hanne B. Stegemüller
Pridėtos ekrano nuotraukos

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.