Showing questions tagged: Show all questions

Language in menu of FF 126.0 is mixed up

Hello, I have a problem: After an automatic update of the language packs, parts of the Firefox menu (version 126.0) are displayed in EN. Parts in DE. Seems to be related… (read more)

Hello, I have a problem: After an automatic update of the language packs, parts of the Firefox menu (version 126.0) are displayed in EN. Parts in DE. Seems to be related to the update... how can I change this again? I have already changed the language settings. Didn't help...it appeared after an automatic update on May 28. Thanks for an idea :)

Asked by fibroblast 1 hour ago

Uniconverter crashes firefox

Hi, I've used Wondershare uniconverter for quite a while without issue. Recently, every time I start a download in uniconverter, firefox crashes/closes. I tried troublesh… (read more)

Hi, I've used Wondershare uniconverter for quite a while without issue. Recently, every time I start a download in uniconverter, firefox crashes/closes. I tried troubleshoot mode in firefox with all extensions and add-ons disabled (I only have 1) and also cleared cache and cookies. Issue remains.

Has anyone come across this and/or has any suggestions?

Thanks.

Asked by niteowl01 7 hours ago

Video mute problem at watching stream

Hi, I have a problem. I am using Firefox browser (version: 126.0 64 bit) on Windows 11 Pro. Audio is automatically muted on all Kick broadcasts. (https://kick.com) Whe… (read more)

Hi,

I have a problem.

I am using Firefox browser (version: 126.0 64 bit) on Windows 11 Pro. Audio is automatically muted on all Kick broadcasts. (https://kick.com) When I refresh the page or click another streamer, I have to unmute the broadcast.

(I do not have this problem in the Google Chrome browser)

How can i fix it?

Asked by Hüseyin Şafak Küçük 8 hours ago

search for websites

Good afternoon, I am not sure if the topic is the right one I choose. My question/complaint: recently websites, although mostly websites from my bookmarks, seem not ava… (read more)

Good afternoon,

I am not sure if the topic is the right one I choose.

My question/complaint: recently websites, although mostly websites from my bookmarks, seem not available or existing. Mostly after a few minutes and a new trial, the website comes back as if nothing was wrong. Could it be the last update from Firefox? I never had these "problems" (a big word for minor inconveniences) before and I use Firefox at least during the last 15 years.

Thank you in advance for your answer.

Best regards, Rien de Vos

Asked by Rien 1 day ago

Message reads: Mozilla Firefox (Not responding)

Hello, Whenever I try to open something on Firefox, for example, the Library, I get the message "Mozilla Firefox (Not Responding) and it hangs with no immediate responsiv… (read more)

Hello, Whenever I try to open something on Firefox, for example, the Library, I get the message "Mozilla Firefox (Not Responding) and it hangs with no immediate responsive action. I click on any Firefox button or tab and I get the same message and I get the blue little circle and I sit and wait about 30 seconds or more. The page or tab eventually works but it hangs for 30 seconds or more. It is frustrating. Please help.

Thanks, Tricia

Asked by Sweeping 1 day ago

WhyWhy isn't layers.acceleration.force-enabled by default set to True? Awful screen tearing on clean install Win 11 - fixed

If you experience horizontal lines appearing when scrolling after installing firefox possible fix is finding layers.acceleration.force-enabled and set to true after going… (read more)

If you experience horizontal lines appearing when scrolling after installing firefox possible fix is finding layers.acceleration.force-enabled and set to true after going to about:config in your address bar search for this and set it to true. My real question I ask myself is, why isn't this enabled by default when installing firefox? I swear I remember doing this last Win 11 install as well. My third time installing windows unfortunately, just had a nvme ssd drive fail on me. 😭😢 Ofc, it had to be my Gen 4, C: drive with my old User account on there as well. :// Lesson learned, always backup important data frequently as desired. :( Oh well, just lost all my saved games and few songs, no big deal I guess.

Asked by Alex Benshoff 2 days ago

McAfee malware added several days ago

Firefox Desktop issue, McAfee malware has entered the Firefox browser a couple of days ago claiming viruses have been detected & requires me to click on their popup … (read more)

Firefox Desktop issue,

McAfee malware has entered the Firefox browser a couple of days ago claiming viruses have been detected & requires me to click on their popup to remove it. Additional warning follow and reoccur every couple of minutes. I don’t have McAfee Anti-virus software on my computer & have not installed any new software for some time. The anti-software I have works fine (Spybot & Microsoft Security Essentials) and detects no problems. The first application I initiate upon boot-up each morning is Firefox and that’s when the problem begins. It is somehow related to Firefox. I cannot find any processes in play.

I’m using Windows 7 Pro

Sincerely, [removed email from support forum]

I tried all six free malware scanning programs suggested but nothing found

Asked by roribe 3 days ago

Last reply by roribe 2 days ago

Firefox processes becoming zombies

I got this messages on the logs and sometimes the session freezes when I'm using Firefox: mai 24 20:12:16 glados firefox.desktop[9642]: [Parent 9642, IPC I/O Parent] WARN… (read more)

I got this messages on the logs and sometimes the session freezes when I'm using Firefox: mai 24 20:12:16 glados firefox.desktop[9642]: [Parent 9642, IPC I/O Parent] WARNING: process 50331 is a zombie: file /builds/worker/checkouts/gecko/ipc/chromium/src/base/process_util_posix.cc:245 mai 24 20:12:16 glados firefox.desktop[9642]: [Parent 9642, IPC I/O Parent] WARNING: process 50253 is a zombie: file /builds/worker/checkouts/gecko/ipc/chromium/src/base/process_util_posix.cc:245 mai 24 20:12:34 glados firefox.desktop[9642]: [Parent 9642, IPC I/O Parent] WARNING: process 52142 is a zombie: file /builds/worker/checkouts/gecko/ipc/chromium/src/base/process_util_posix.cc:245 mai 24 20:13:28 glados firefox.desktop[9642]: [Parent 9642, IPC I/O Parent] WARNING: process 51884 is a zombie: file /builds/worker/checkouts/gecko/ipc/chromium/src/base/process_util_posix.cc:245 mai 24 20:14:07 glados firefox.desktop[9642]: [Parent 9642, IPC I/O Parent] WARNING: process 52087 is a zombie: file /builds/worker/checkouts/gecko/ipc/chromium/src/base/process_util_posix.cc:245 mai 24 20:14:13 glados firefox.desktop[9642]: [Parent 9642, IPC I/O Parent] WARNING: process 50755 is a zombie: file /builds/worker/checkouts/gecko/ipc/chromium/src/base/process_util_posix.cc:245 mai 24 20:14:19 glados firefox.desktop[9642]: [Parent 9642, IPC I/O Parent] WARNING: process 50806 is a zombie: file /builds/worker/checkouts/gecko/ipc/chromium/src/base/process_util_posix.cc:245 lines 8174-8233/8233 (END)

Asked by marcoshalano 3 days ago

Cannot open in full screen

Firefox was running in full screen. Without me doing anything it reduced it's size to about 1/4 screen. Everything I attempted to correct this has not worked . Any though… (read more)

Firefox was running in full screen. Without me doing anything it reduced it's size to about 1/4 screen. Everything I attempted to correct this has not worked . Any thoughts or suggestions on how to correct this is appreciated.

Asked by mrsammy7 3 days ago

Secure Connection Failure

Hi, there - Over the last few months, I've noticed some things that make it impossible to get to websites. I keep getting "Secure Connection Failed," for example, with ge… (read more)

Hi, there - Over the last few months, I've noticed some things that make it impossible to get to websites. I keep getting "Secure Connection Failed," for example, with getting to Chewy.com. I just tried to sign into the ssa.gov website, but it comes back repeatedly as "403 forbidden." And another big one is trying to get to outlook.com. It never fully loads. I cannot get my email. I've been having to use Edge more and more, and I don't like that for privacy issues. Also, sometimes I cannot finish buying things on some websites without changing over to private browsing. Thanks.

Asked by ritvareiki 3 days ago

Hit counter no longer working in Firefox

I have used a free Hit Counter for many years that I got from https://www.freecounterstat.com/ I have 3 such counters and have stopped working in the latest version of … (read more)

I have used a free Hit Counter for many years that I got from https://www.freecounterstat.com/

I have 3 such counters and have stopped working in the latest version of Firefox on my desktop. They work with Firefox on my iPad and Android phone. They also work fine if I use the Edge Browser but I prefer using Firefox as I have for many years.

The embedded code is pretty simple, here it is for one of my counters... <a href="https://www.freecounterstat.com" title="visitor counter">Hit Counter for Financials</a> Can you help? Thanks, Bill T

Asked by billtag 1 week ago

Last reply by billtag 3 days ago

CPU usage high, fans go crazy when watching youtube and other media

Hello, so when I watch youtube on FF my cpu usage goes up alot and the fans go nuts. I have a very capable i5, rtx3070 machine and this issue started just a couple of day… (read more)

Hello, so when I watch youtube on FF my cpu usage goes up alot and the fans go nuts. I have a very capable i5, rtx3070 machine and this issue started just a couple of days ago. I have not done any changes or updates which could trigger this problem. The problem starts mainly when I Watch in full screen mode or have multiple non-fullscreen vids active. All other apps show no signs of problem. I can watch the exact same video in Edge, no fans/high cpu, VLC works fine, Chrome is OK, it's only in FF that the problem occurs.

I have tried the following: 1.Reinstalling FF 2. Activating HW acceleration in FF and forcing it in Windows11 3. Theatre mode is off and all other YT settings are off. 4. Updated Nvidia and windows 5. FF is the latest version. 6. Disabled all my addons/plugins

No clue what can cause this..

Asked by Henrik 3 days ago

After resume from suspend graphics are broken (Linux, Nvidia)

This has been a problem for a while, currently on Firefox 126.0 and Nvidia 550.78. I can work around the problem by forcing webrender to use software mode. When using HW… (read more)

This has been a problem for a while, currently on Firefox 126.0 and Nvidia 550.78. I can work around the problem by forcing webrender to use software mode.

When using HW accelerated webrender with my Nvidia graphics card everything works fine until the PC wakes from sleep, then graphics are broken and Firefox needs restarting. Most noticeable for me is when looking at Grafana graphs they will look like random lines, and my Frigate NVR snapshots only display some of the time.

Is there anywhere in Firefox that will show a log of any error messages to do with the graphics card? I would like to try and fix the problem rather than disabling HW acceleration, but with no logs to look at that is impossible. No other programs seem to have a problem with resuming from sleep, and no error messages are shown in any of the system logs.

Asked by Adam 1 week ago

Last reply by Adam 4 days ago

Loading home page

It takes a lot longer than it should to load my home page, MSN. This problem is more pronounced with Firefox than other browsers. What can be done to load the home page f… (read more)

It takes a lot longer than it should to load my home page, MSN. This problem is more pronounced with Firefox than other browsers. What can be done to load the home page faster? And, in general to load websites? Can someone help? Thank you.

Asked by sciencemagic 1 week ago

Last reply by sciencemagic 4 days ago

YouTube Issue

YouTube content doesn't load. Same with NYTimes.com articles. Up to date, no extensions, no add-ons. Running Sonoma 14.4.1 Safari and Chrome work as expected. … (read more)

YouTube content doesn't load. Same with NYTimes.com articles.

Up to date, no extensions, no add-ons.

Running Sonoma 14.4.1

Safari and Chrome work as expected.

Asked by johnedwardlow 5 days ago

Last reply by johnedwardlow 4 days ago

FireFox sends wrong user agent for a specific website

We have a noticed a very strange behaviour with the latest FireFox (126). One of our webpage is behaving differently across our Integration and production environment. Bo… (read more)

We have a noticed a very strange behaviour with the latest FireFox (126). One of our webpage is behaving differently across our Integration and production environment. Both env are running identical code and similar network stack the only difference we have noticed so far is for our Integration env Firefox is sending the different user-agent string than for production.

Steps to reproduce: 1. Open https://integration4-view.publitas.com/automation-int4/reader-happy-path/page/1

2. Go to console and view navigator.userAgent the user-agent string will be:

    "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.15; rv:126.0) Gecko/20100101 Firefox/126.0" 

3. Now open the same content on production -> https://view.publitas.com/automation-prod/reader-happy-path/page/1

4. Go to console and view navigator.userAgent the user-agent string will be:

   "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_7) FxQuantum/126.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/103.0.5060.71 Safari/537.36" 

Our website changes behaviour based on which browser it is and based on second string our backend interprets the browser as chrome instead of Firefox.

If I change privacy.resistFingerprinting to True then the user-agent string is sent correctly.

Can you please help us identify what changed in the latest version that is causing this behaviour.

Version: 126 (64 bit) Test on Windows 11 and Mac OSX

Asked by Umer Khan 4 days ago

Last reply by Umer Khan 4 days ago