Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Támogatás keresése

Kerülje el a támogatási csalásokat. Sosem kérjük arra, hogy hívjon fel egy telefonszámot vagy osszon meg személyes információkat. Jelentse a gyanús tevékenységeket a „Visszaélés bejelentése” lehetőséggel.

Learn More

A témacsoportot lezárták és archiválták. Tegyen fel új kérdést, ha segítségre van szüksége.

Už se nejdříve neukládají do složky Temp

  • 1 válasz
  • 1 embernek van ilyen problémája
  • 1 megtekintés
  • Utolsó üzenet ettől: poljos

more options

Dobrý den, jak se dá nastavit, aby *pdf otevřené v prohlížeči se ukládalo do TEMP souboru (tak jak to bylo před verzí 98) A při kliknutí na uložit soubor se uložilo tam kam má?

Už se nejdříve neukládají do složky Temp. Nastavení výchozí aplikace k otevírání určitého typu souboru V nastavení Firefoxu můžete zvolit aplikaci, kterou chcete používat k otevírání souborů určitého typu.

Děkuji.

Dobrý den, jak se dá nastavit, aby *pdf otevřené v prohlížeči se ukládalo do TEMP souboru (tak jak to bylo před verzí 98) A při kliknutí na uložit soubor se uložilo tam kam má? Už se nejdříve neukládají do složky Temp. Nastavení výchozí aplikace k otevírání určitého typu souboru V nastavení Firefoxu můžete zvolit aplikaci, kterou chcete používat k otevírání souborů určitého typu. Děkuji.

Összes válasz (1)

more options