Eheka Pytyvõha

Emboyke pytyvõha apovai. Ndorojeruremo’ãi ehenói térã eñe’ẽmondóvo pumbyrýpe ha emoherakuãvo marandu nemba’etéva. Emombe’u tembiapo imarãkuaáva ko “Marandu iñañáva” rupive.

Learn More

Mohu se při obnově relace dostat k té "předminulé"?

  • 1 Mbohovái
  • 2 oguereko ko apañuãi
  • 5 Hecha
  • Mbohovái ipaháva poljos

more options

Zřejmě jsem měl otevřené dvě okna (druhé otevřel idos.cz, tuším) a po pádu prohlížeč otevřel relaci z okna, kde nebyly potřebné panely.

Procházel jsem i "about:config" a složku "sessionstore-backups" ve složce Firefoxu, ale nepodařilo se mi z toho nic dostat. Nápovědy mluví povětšinou o něčem jiném nebo nabízí jen obnovu poslední relace.

Díky

Zřejmě jsem měl otevřené dvě okna (druhé otevřel idos.cz, tuším) a po pádu prohlížeč otevřel relaci z okna, kde nebyly potřebné panely. Procházel jsem i "about:config" a složku "sessionstore-backups" ve složce Firefoxu, ale nepodařilo se mi z toho nic dostat. Nápovědy mluví povětšinou o něčem jiném nebo nabízí jen obnovu poslední relace. Díky

Opaite Mbohovái (1)

more options

V nabídce Historie jsou jenom nabídky Naposledy zavřené panely a Naposledy zavřená okna. K otevření nějaké jiné bys potřeboval používat nějaký session manager. Autoři zřejmě ani v nejnovější verzi Firefoxu neusoudili, že by se hodilo obnovovat i dřívější sessions, než jen ty minulé.

Pokud máš nový Firefox 57, doporučuji např. Tab Session Manager.