Ceisteanna leis an gclib seo á dtaispeáint: Taispeáin gach ceist

Browser Completely Unresponsive

Recently Firefox started "crashing." It would be running just fine, and then websites would just stop loading. If I clicked a link or searched for something, it would be … (tuilleadh eolais)

Recently Firefox started "crashing." It would be running just fine, and then websites would just stop loading. If I clicked a link or searched for something, it would be stuck loading until I restarted Firefox. I tried restarting my computer as well, but that didn't work either, as the issue just came back within a few hours.

Sooo I went to google to search for answers. I got to a forum (https://support.mozilla.org/en-US/questions/881250) that seemed promising, and edited my network.http.max-connections value from 900 to 48, as the chosen answer suggested. I figured if it didn't work, I could always just change it back.

How wrong I was.

Not only did it not work, it prevented me from doing anything. Now when I open Firefox, nothing loads. I can see the toolbar, search bar, and my bookmarks, but the actual screen is blank. No widgets with my frequently visited sites and some news stories, no homepage, just blankness. When I enter a url or do a random search or even try to open about:config, nothing happens. It doesn't even show a loading icon.

I attempted to refresh Firefox, but it got stuck in the loading stage, which I attributed to my already breaking it somehow. So I uninstalled and reinstalled Firefox. But no dice. It's still entirely unresponsive.

Any help would be appreciated. Please keep in mind I'm largely computer illiterate!

Asked by hanentr 2 lá ó shin

Last reply by hanentr 1 lá ó shin

Firefox has become slow to open tabs - please see details

I can really use some help. Odd Firefox behavior. Been using Firefox forever. And the same way every day. Same way. Have a working group of 88 sites I open after starting… (tuilleadh eolais)

I can really use some help. Odd Firefox behavior.

Been using Firefox forever. And the same way every day. Same way. Have a working group of 88 sites I open after starting Firefox. Usually takes 2-3 minutes tops for all to be readied. Now taking 10-12 minutes or more. Just last few days.

I have three versions of Firefox. Right now main is 91.12 ESR which updated a few days ago. Also 91 ESR portable and 102.1 ESR Portable. All act the same. All used the same profile, copied from one to another.

Things do change so I see that my ESET antivirus updated and could be it. Turning ESET off temporarily made no difference.

Opening the session does use 100% CPU, but that is not new. Always has pegged. Comes down to normal when all opened. Single sites open as expected. And after all sites opened, FF acts as it always did with no issues. Its just loading all the tabs that is the issue.

ODD Note: If I open the 91 ESR profile, then Startup Cache folder, clear the cache from about: Support, it does not delete the files. Yet that IS the profile being used. On at least one of the portables, that works as expected. If I delete the Startup cache files and open FF 91 ESR, it does not rebuild them. Makes me think it is using a different profile, but I am sure it is not.

I cannot try Safe Mode as the Session Manager would not be there to open the saved session. I may try turning off some Add-ons to see if a conflict, maybe with something added or updated recently.

Connection speeds have not changed and are above 400 Down and 150 Up.

As mentioned, this has worked for years. Sometimes with as many as 120 tabs. So it has to be a recent change.

I do have changes made to about:config but no idea where to try to make changes there to sleuth this issue. Happy to post the changed items, though long list.

Can anyone help at all? Anything more I can tell you?

Windows 10 latest build.

Asked by in4m8n 2 lá ó shin

Last reply by in4m8n 1 lá ó shin

Content Encoding Error

When people come to my website using Firefox, they get the following error page: "Content Encoding Error." This error does not appear using any other browsers (Chrome, Ed… (tuilleadh eolais)

When people come to my website using Firefox, they get the following error page: "Content Encoding Error." This error does not appear using any other browsers (Chrome, Edge, Safari) using a PC or Mac. The website is: https://radiotapes.com/

Please advise what I need to do. Thank you! Tom Gavaras ([email-removed])

Asked by tgavaras 5 lá ó shin

Last reply by tgavaras 3 lá ó shin

Certain videos stop playing/cant be played

Starting recently my FF(v102 &103) is not able to play certain videos anymore. The space for the video is on the page as are the control elements, play/pause, quality… (tuilleadh eolais)

Starting recently my FF(v102 &103) is not able to play certain videos anymore. The space for the video is on the page as are the control elements, play/pause, quality, volume, etc, all fully functional. Just the video isn't starting. They do for a while after a restart but inevitably will stop doing so after an hour of use. I havn't been able to figure out what destroys the capability to play videos, but I narrowed it down to certain types. As far as I can tell its MP4 videos in general while on Youtube its AVC1 videos that are not playing. VP9s and ogvs work fine even after the video capability of the browser has been lost. I'Ve check in about:conifg and everything is set to true in terms of media.*

Asked by michkov 1 seachtain ó shin

Last reply by michkov 1 lá ó shin

Firefox loads different website languages every time

The problem is as follows: Every time I load some multilagual web page (Aliexpress, prestashop.com fox example) Mozilla loads the page in different language. After I chan… (tuilleadh eolais)

The problem is as follows:

Every time I load some multilagual web page (Aliexpress, prestashop.com fox example) Mozilla loads the page in different language. After I change the language and load a new page from the site, the language is changed again to a random one. Every time I click a button or link, the language is changed.

Cleared cache, and cookies and everithing multiple times. After 3-4 days it does the same thing. Tried fresh install - after a while starts to do the same thing. Installed Firefox Developer Edition - after 6 months starts to do the same thing. Installed Waterfox on different PC - same as Firefox Developer - after 6 months starts to do the same thing.

Does anyone have the same problem? Why is it happening? Is it only me?

Asked by TEMPEX 5 lá ó shin

Last reply by TEMPEX 5 lá ó shin

Firefox making excessive connections to 1e100.net domain

Recently, I've seen Google searches slow down. At first, I took it as problems at Google. However, when Google started to ask me to verify I am a human more often than no… (tuilleadh eolais)

Recently, I've seen Google searches slow down. At first, I took it as problems at Google. However, when Google started to ask me to verify I am a human more often than not, I decided to investigate the matter.

NetLimiter is showing a HUGE number of connections Firefox is making to the 1e100.net domain. Even with an empty tab open only. Refer to this 1e100.net explainer article to understand what 1e100.net is and does.

Is anyone else seeing this or has something happened to my Firefox 103.0.2 (64bit build)? Bitdefender isn't telling me it has been infected with anything so...

How do I start Firefox in a safe mode? i.e. without extensions enabled. I want to try seeing whether if its one of my addons.

Asked by laugher 4 huaire ó shin

Last reply by laugher 1 uair ó shin

I can't see my embeded map on my website

Hey there, I have a business website "Annapolis Taxi Cab" and I'm facing to show my embedded map on header position of website. I've posted on my groups but no one helps … (tuilleadh eolais)

Hey there, I have a business website "Annapolis Taxi Cab" and I'm facing to show my embedded map on header position of website. I've posted on my groups but no one helps me. Kindly help me to troubleshoot this problem. Thanks in Advance.

Asked by infoannapolistaxiservices 2 lá ó shin

Last reply by infoannapolistaxiservices 2 lá ó shin

Complete hang when accessing the World of Tanks website

When you visit a specific page on the site from the theme, after a few seconds, the computer freezes completely. Such that even the mouse stops moving. I checked several … (tuilleadh eolais)

When you visit a specific page on the site from the theme, after a few seconds, the computer freezes completely. Such that even the mouse stops moving. I checked several times - the problem is connected precisely with Firefox and with this page and nothing else. On the third hang, the firefox.exe file was even deleted and I reinstalled it with the transfer of the profile. Closing this page until it has time to boot has solved the problem of computer freezing. Is this observed in everyone? https://worldoftanks.ru/ru/news/special-offers/wot-12th-anniversary/

Asked by chimmag 4 lá ó shin

Last reply by chimmag 1 lá ó shin

Firefox 103.0.1; extremely slow startup, VAAPI error

//Firefox 103.0.1; Linux 5.10; Debian 11.4.0; xserver-xorg 1:7.7; Nvidia 515.57 driver// After clicking on ->Web Browsing -> Firefox there is NO visible response f… (tuilleadh eolais)

//Firefox 103.0.1; Linux 5.10; Debian 11.4.0; xserver-xorg 1:7.7; Nvidia 515.57 driver// After clicking on ->Web Browsing -> Firefox there is NO visible response for 26 seconds... then a normal application window opens and Firefox appears to be operating normally. Opening via command line gives the following "error/information" message(s): glxtest: VA-API test failed, failed to initialize VAAPI connection. For the TWENTY-SIX seconds(!) Firefox is apparently trying to connect to a service that is not available. Is there something in "Settings" or in "about:config" that I can do to skip the "glxtest" and/or other glx VAAPI related configuration options? Or, alternatively, am I missing something in the X-window configuration or another library package that is necessary to support the VA-API feature? The Nvidia driver indicates it is providing "GLX server" version 1.4 . [Troubleshooting information / Share Data attached]

Asked by ugene85643 4 lá ó shin

Last reply by ugene85643 2 lá ó shin

Tab crash

Hello, It seems that when ever i download or view something from my yahoo email attachments it always causes the yahoo tab to crash. Thanks for your support. … (tuilleadh eolais)

Hello,

It seems that when ever i download or view something from my yahoo email attachments it always causes the yahoo tab to crash.

Thanks for your support.

Asked by Josh847 3 lá ó shin

Last reply by Josh847 2 lá ó shin

When I try to load gmail, since a recent update in July 2022, all that is rendered is a blank screen on Firefox.

Starting in July 2022, when I launch gmail at the usual url https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox, My Gmail is a blank screen on Firefox. I cleared my cookies and … (tuilleadh eolais)

Starting in July 2022, when I launch gmail at the usual url https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox, My Gmail is a blank screen on Firefox. I cleared my cookies and always ensure I am using the latest update for Firefox. I tried disabling addons, clearing cookies, etc . Now, in order to access gmail, I have to use alternative browsers. Does anyone know if there is a current BUGZILLA issue opened for this problem (I looked earlier and could not workarounds or bug fixes for this - but, may have missed it in my search?) I noticed other reports of this issue from other Firefox users as well.

Asked by dcottle 1 uair ó shin

Last reply by dcottle 1 uair ó shin

Firefox 103.0 and 102.0 on Ubuntu 18.02 both break netflix playback. None of the previous workarounds appear to resolve the issue

Ever since the update to Firefox 102 and continuing in 103, Netflix gives a F7701-1003 when attempting playback, naturally playback works fine(as it always does every tim… (tuilleadh eolais)

Ever since the update to Firefox 102 and continuing in 103, Netflix gives a F7701-1003 when attempting playback, naturally playback works fine(as it always does every time FF does this with each new release) in Chrome and Brave. All previous suggested work arounds do not resolve this issue.

Since no one answered this question the last 5 times people had to ask similar questions I will repeat this basic question.

Does Mozilla not test their updates prior to release?

Asked by nedj10 4 huaire ó shin

Firefox hangs with some websites

Firefox hangs scrolling the newest models on Printables (https://www.printables.com/model?o=newest). The problems starts occuring several "pages" down the endless list. W… (tuilleadh eolais)

Firefox hangs scrolling the newest models on Printables (https://www.printables.com/model?o=newest). The problems starts occuring several "pages" down the endless list. While scrolling I open interesting models with shift+click. At first opening models starts taking several seconds and some time later I can't scroll further down. Firefox shows a notification: "This page slows down Firefox".

YouTube videos won't start playing (again after opening with shift+click). Sometimes I can get them to start by clicking several points on the timeline and sliding back to the beginning. At first everything is fine, but after several videos the problem starts.

Google Chrome doesn't show this behaviour, but I would rather stay with Firefox.

Asked by yveske 1 uair ó shin

facebook messenger video

i use firefox for facebook messenger video calls. was working 3 days ago and now i cant video call on firefox but i can on google chrome. nothing weong with internet conn… (tuilleadh eolais)

i use firefox for facebook messenger video calls. was working 3 days ago and now i cant video call on firefox but i can on google chrome. nothing weong with internet connection but i did have a couple of firefox updates and completed those. i have a feeling one of the updates cause me not to be able to video call anymore from firefox any help thanks

Asked by scorpion9er 2 lá ó shin

Yahoo mail crashes after playing a downloaded video

I'm on Firefox 103.0.2 64 bit on Windows 10. For the last few months when I play a video of any format that I received as an attachment in Yahoo mail everything works as … (tuilleadh eolais)

I'm on Firefox 103.0.2 64 bit on Windows 10. For the last few months when I play a video of any format that I received as an attachment in Yahoo mail everything works as it should until I play the video. After the video is played from the downloaded file Yahoo mail closes. It always happens this way. I first thought it was Yahoo mail but I have another tab with Edge and Yahoo mail on that browser. It doesn't happen when I use Edge to download the video and play it. I use the same player, VLC, to play the video on both browsers. It has worked fine for years.

I am a big fan of Firefox and have used it as long as it has been out. I have convinced all my friends and relatives to use it as well.

Asked by avery1317 2 lá ó shin