Waar kan ik mijn opgeslagen items vinden?

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Als u items naar Pocket opslaat, kunt u ze vrijwel overal bekijken.

Pocket voor het Web

U kunt aanmelden bij Pocket voor het Web in de webbrowser op uw computer om uw opgeslagen items te bekijken. Pocket is compatibel met alle moderne browsers, waaronder Firefox, Microsoft Edge en Google Chrome.

Klik hier voor toegang tot Pocket voor het Web.

Op uw mobiele apparaat

U kunt Pocket op uw mobiele apparaat gebruiken met onze apps voor iPhone, iPad, Kindle Fire en Android. Klik op onderstaande koppelingen om de downloadpagina’s te openen:

Als u Pocket op meerdere apparaten gebruikt, zorg er dan voor dat u op elk ervan bij dezelfde account bent aangemeld.

Pocket voor Kobo-eReaders

Pocket is ingebouwd in de meeste Kobo-eReaders. U kunt offline artikelen lezen op uw eReader, evenals alle soorten webinhoud op uw tablet.

Zorg dat u over de nieuwste software-update beschikt om Pocket op uw Kobo te hebben!

Meer info over Pocket voor Kobo-eReaders.