Pocket gebruiken op Kindle-apparaten

Dizze side bestiet net yn it Frysk. Yn stee dêrfan binne jo nei de Nederlandse ferzje trochferwizen. As jo de side nei it Frysk oersette wolle, klik dan hjir. Jo kinne ek de Ingelske ferzje fan dizze side besjen.

Introductie

Hebt u een Kindle en wilt u er uw Pocket-artikelen op lezen? U kunt Pocket voor Kindle Fire downloaden, of een van de opties van derden gebruiken om artikelen in Pocket naar Kindle-e-Readers te verzenden.

Tip: bent u in de markt voor een nieuwe e-reader? Pocket is ingebouwd in Kobo-e-readers! Deze apparaten verbinden met uw Pocket-account en synchroniseren uw opgeslagen artikelen automatisch, net als de apps van Pocket! Klik hier voor meer info over Kobo.

Pocket voor Kindle Fire

Pocket voor Kindle Fire is compatibel met de 2e generatie Kindle Fire en hoger. U kunt onze Kindle Fire-app gebruiken om uw opgeslagen items op te slaan, lezen, ordenen en delen. Deze app kan zowel online als offline worden gebruikt. Klik hier om Pocket voor Kindle Fire te installeren.

Pocket voor Kindle Fire gebruiken

Pocket voor Kindle Fire is dezelfde app als Pocket voor Android. Lees de volgende artikelen voor meer info over hoe u Pocket op uw Kindle Fire gebruikt:

Kindle-e-Readers

Om uw Pocket-artikelen te lezen op andere Kindle-modellen dan Kindle Fire, zijn er externe services die dit mogelijk maken. Merk op dat de volgende services niet zijn gemaakt of worden onderhouden door Pocket, dus we raden u aan contact met de makers ervan op te nemen als u vragen hebt.

Pocket 2 Kindle (P2K)

Pocket 2 Kindle is een service die uw Pocket-lijst naar uw Kindle verstuurt. U kunt P2K aanpassen om uw nieuwste en oudste items te leveren, of probeer eens een willekeurig assortiment van uw opgeslagen items. Klik hier om naar Pocket 2 Kindle te gaan. Als u vragen hebt over of ondersteuning nodig hebt voor Pocket 2 Kindle, klik dan hier om contact op te nemen met de ontwikkelaar.

Calibre

Calibre is een opensource-ebookbeheerapp die Pocket artikelen kan laden op Kindle- en andere e-reader-apparaten. Klik hier to om naar Calibre te gaan. Als u vragen hebt over of ondersteuning nodig hebt voor Calibre, klik dan hier om naar Calibre Support te gaan.

Veelgestelde vragen

Ik gebruik een externe service en merk dat veel van mijn artikelen onverwacht verschijnen in mijn Archief. Wat moet ik doen?

De hierboven vermelde services hebben de optie om artikelen automatisch te archiveren nadat ze naar Kindle zijn verstuurd. We raden u aan de instellingen van de service te controleren, om er zeker van te zijn dat deze is geconfigureerd zoals u wilt.